Product image slideshow Items

  • Advantage 400 | Spot-on voor honden tegen vlooien

Advantage 400 | Spot-on voor honden tegen vlooien

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Advantage Hond 400 is een spot-on oplossing voor honden tussen de 25 en 40 kg en bevat de actieve stof Imidaclorpid. Een behandeling beschermt uw hond gedurende 4 weken tegen vlooien en kan worden ingezet bij het behandelen van vlooienallergie.

price
€24,99
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 9558
Doeldiersoort Hond
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Imidacloprid

Beschrijving

Hoe werkt Advantage?  
Advantage is een spot-on oplossing voor honden en bevat de actieve stof Imidaclorpid. Het is een snelwerkend middel dat vlooien en vlooienlarven binnen 24 uur doodt. Een behandeling met Advantage beschermt uw hond gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelstrategie voor de controle van vlooienalergiedermatitis (VAD), vooraf wordt deze diagnose gesteld door een dierenarts. 
 
Hoeveel Advantage is geschikt? 
Aan de hand van het gewicht en de klachten die uw hond heeft, bepaalt u de dosering en hoe vaak u Advantage wilt toedienen. Meer dan 1 behandeling kan noodzakelijk zijn afhankelijk van de graad van vlooien in de omgeving. In alle gevallen niet vaker opnieuw toedienen dan eenmaal per week. 
Richtlijn dosering Advantage voor uw hond:  
 

Gewicht hond 

Dosering  

>4 kg 

1 pipet Advantage 40  

4 kg - 10 kg 

1 pipet Advantage 100 

10 kg - 25 kg 

1 pipet Advantage 250 

25 kg - 40 kg  

1 pipet Advantage 400 

<40 kg  

Dubbele dosis Advantage 400 

Let op: Advantage mag niet worden gebruikt bij honden die overgevoelige zijn voor het werkzame bestandsdeel Imidacloprid of een van de hulpstoffen en bij niet gespeende pups die jonger zijn dan 8 weken. Voor katten is er Advantage Kat.  

Hoe dien ik Advantage toe? 
Haal de pipet uit de verpakking en druppel de inhoud van de pipet direct op de intacte huid tussen de schouderbladen van uw hond. Bij honden zwaarder dan 25 kg wordt aangeraden om de inhoud van de pipet gelijkmatig te verdelen over 3 tot 4 verschillende plekken vanaf de schouderbladen tot de staartbasis van uw hond. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed door voordat u het middel bij uw hond aanbrengt.  
 
Waar kan ik Advantage kopen? 
Advantage wordt geleverd in een verpakking van 4 pipetten van 4,0 ml. U kunt Advantage kopen bij Diermedicatie.nl!
Advantage 400 / Advantage hond / ontvlooien hond / vlooien hond / vrij verkrijgbaar

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk