Product image slideshow Items

  • Activyl | Spot- on oplossing voor katten

Activyl | Spot- on oplossing voor katten

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)

Activyl spot-on is een antivlooienmiddel met als werkzame stof Indoxacarb. Dit is een stof die actief wordt na bioactivatie. Een nieuwe manier van vlooienbestrijding! Dit is een receptplichtig product.

Prescription
Recept uploaden | Rezept hochladen

Receptplichtig, recept uploaden via de blauwe knop | Rezeptpflichtig, Rezept über den blauen Button hochladen

price
€20,36
Incl. btw
Op voorraad (Levertijd:1-2 dagen)

Specificaties

Registratienummer REG NL 106293
Doeldiersoort Kat
Toedieningsvorm Spot-on oplossing
Werkzame stof Indoxacarb

Beschrijving

Waarvoor werkt Activyl Kat?

Activyl is een spot-on oplossing en werkt als een antivlooienmiddel met als werkzame stof Indoxacarb. Dit is een stof die actief wordt na bioactivatie. Een nieuwe manier van vlooienbestrijding. Bioactivatie betekent dat de werkzame stof pas gaat werken als die in de vlo terecht is gekomen.
 
Na toediening van de pipet op uw kat verspreidt de inactieve stof zich via het huidvet van uw kat. De vlo komt in contact met uw huisdier en komt zo in contact met de inactieve stof. Hiervoor hoeft de vlo uw kat niet eens te bijten. De vlo neemt deze stof op en de werkzame stof verandert dan in actieve vorm. De vlo raakt verlamd en gaat dood.
 

Activyl Kat Dosering

De dierenarts bepaalt aan de hand van het gewicht van uw kat welke Activyl Kat het meest geschikt is. Activyl Kat is beschikbaar in twee varianten:
 
• Activyl 100 mg | Gewicht: 0,6 - 4 kg
• Activyl 200 mg | Gewicht:  > 4 kg
 

Activyl Kat Toedienen

Activyl is een spot-on oplossing en makkelijk toe te dienen in de nek van uw kat. In de bijsluiter die u bij dit product ontvangt, staat een duidelijke instructie. Lees dit goed voordat u de oplossing bij de kat aanbrengt. 
 

Waar kan ik Activyl Kat kopen?

Activyl kat wordt geleverd in een verpakking van 4 pipetten en is verkrijgbaar in twee verschillende sterktes. U kunt Activyl kopen bij Diermedicatie.nl met een recept van uw dierenarts. Het recept kunt u uploaden bij het plaatsen van uw bestelling, dan leveren wij de voorgeschreven dosering bij u thuis!
Activyl / ontvlooien kat / receptplichtig

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk